Alte cinci decese provocate de infecția COVID-19. Bilanțul victimelor urcă la 273
Full Article 2 minutes read

Alte cinci decese provocate de infecția COVID-19. Bilanțul victimelor urcă la 273

Alte cinci decese provocate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății.

Deces 269: Femeie de 69 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 11 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: boală cronică renală, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, edem cerebral.

Deces 270: Bărbat de 45 ani, din raionul Soroca. Internat în stare gravă la data de 24 mai, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: patologice cardiacă, retard mental, obezitate avansată, hipertensiune arterială.

Deces 271: Bărbat de 63 ani, din Găgăuzia. Internat la data de 23 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență hepatică, dereglări hidroelectrolitice, insuficiență cardiacă cronică, bronhopatie cronică obstructivă, pielonefrită cronică, obezitate gr.II.

Deces 272: Bărbat de 55 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 11 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III, cardiopatie hipertensivă.

Deces 273: Femeie de 81 ani, din municipiul Chișinău. Internată în stare extrem de gravă, la data de 18 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: sechele după AVC, infarct miocardic vechi, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 7305 cazuri de COVID-19, dintre care 3975 de pacienți s-au însănătoșit, iar 273 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: