Alți 8 străini au fost expulzați de pe teritoriul Republicii Moldova
Full Article 50 second read

Alți 8 străini au fost expulzați de pe teritoriul Republicii Moldova

În perioada 23-29 ianuarie 2023, opt străini au fost expulzați de pe teritoriul Republicii Moldova. Un anunț în acest sens a fost făcut pe 29 ianuarie de reprezentanții Biroului migrație și azil. 

Potrivit ofițerilor Biroului, decizia a fost luată în legătură cu „situația de ilegalitate” în care se aflau cele opt persoane.

Se menționează că au fost îndepărtați de pe teritoriul Republicii Moldova 5 străini originari din India și 3 din Pakistan.

Biroul mai anunță că pe parcursul săptămânii curente au fost luați în custodie publică 9 străini care au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

„La moment Centrul de plasament temporar al străinilor „găzduiește” 17 străini”, comunică reprezentanții Biroului.

Amintim că, în săptămâna 9-15 ianuarie 2023, de pe teritoriul Republicii Moldova au fost expulzați cinci cetățeni străini. Era vorba despre 3 persoane originare din India și 2 din Pakistan.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: