Cinci cetățeni străini au fost expulzați din Republica Moldova timp de o săptămână
Full Article 40 second read

Cinci cetățeni străini au fost expulzați din Republica Moldova timp de o săptămână

Pe parcursul săptămânii trecute (9-15 ianuarie 2023), ofițerii Biroului migrație și azil au pus în executare cinci decizii prin care a fost dispusă expulzarea străinilor din Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă, s-a întâmplat din cauza că acestea se aflau în țară în situație de ilegalitate. 

În cadrul celor 3 misiuni au fost îndepărtați de pe teritoriul Republicii Moldova 3 străini originari din India și 2 cetățeni ai Pakistanului.

Îndepărtarea sub escortă a străinului presupune însoţirea acestuia de către personalul specializat al autorităţii competente pentru străini până la punctul de trecere a frontierei de stat deschis traficului internaţional ori pînă în ţara de origine, de tranzit sau de destinaţie.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: