Cinci cetățeni străini au fost expulzați din Republica Moldova timp de o săptămână
Full Article 40 second read

Cinci cetățeni străini au fost expulzați din Republica Moldova timp de o săptămână

Pe parcursul săptămânii trecute (9-15 ianuarie 2023), ofițerii Biroului migrație și azil au pus în executare cinci decizii prin care a fost dispusă expulzarea străinilor din Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă, s-a întâmplat din cauza că acestea se aflau în țară în situație de ilegalitate. 

În cadrul celor 3 misiuni au fost îndepărtați de pe teritoriul Republicii Moldova 3 străini originari din India și 2 cetățeni ai Pakistanului.

Îndepărtarea sub escortă a străinului presupune însoţirea acestuia de către personalul specializat al autorităţii competente pentru străini până la punctul de trecere a frontierei de stat deschis traficului internaţional ori pînă în ţara de origine, de tranzit sau de destinaţie.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: