„Am fost acuzată că aș fi intervenit în dosarul lui Viorel Morari”. Avocata Poporului, despre atacurile la care este supusă
Full Article 2 minutes read

„Am fost acuzată că aș fi intervenit în dosarul lui Viorel Morari”. Avocata Poporului, despre atacurile la care este supusă

Avocata Poporului Natalia Moloșag afirmă că atacurile asupra sa nu contenesc încă de la numirea sa în funcție, fiind alimentate și de calitatea sa de membru al Consiliului Superior al Procuraturii. În cadrul unei conferințe de presă, din 1 decembrie, ombudsmanul a declarat că ar fi fost acuzată și pentru faptul că aș fi intervenit în proces, în calitate de intervenient, în dosarul lui Viorel Morari.

„Nu este corect și nu corespunde obligațiilor mele legale și a drepturilor pe care le are Avocatul Poporului în exercitarea mandatului, în ceea ce ține de protecția avertizorilor de integritate. Într-adevăr s-au depus niște concluzii în instanța de judecată, dar asta nu înseamnă ca avocatul poporului a intervenit, în calitate de intervenient, să-l apere pe Viorel Morari”, a precizat Moloșag.

În acelaşi timp, ea a acuzat şi foştii colegi avocaţi, care ar fi atacat-o atunci când a încercat să reformeze avocatura. De asemenea, ea nu a exclus implicarea unor exponenţi politici în această situaţie.

Amintim că Natalia Moloșag  a anunțat că examinează posibilitatea de a demisiona din funcție pentru a nu prejudicia imaginea Oficiului Avocatului Poporului. Asta după ce în presă au apărut mai multe informații precum că un fost client de al său, condamnat pentru „proxenitism” i-ar oferi servicii de „consultanță”. Moloșag a negat aceste informații și a spus că Dumitru Godorog ar presta servicii „strict tehnice” și îi asigură securitatea.

 

 

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: