Amendă de 25 000 lei pentru un post de televiziune. De două luni nu a mai difuzat conținut
Full Article 1 minutes read

Amendă de 25 000 lei pentru un post de televiziune. De două luni nu a mai difuzat conținut

Fondatoarea postului de televiziune Cotidianul TV-CTV, Asociația Obștească „People for Free Media”, a fost sancționată cu 25 de mii de lei, pentru că și-ar fi întrerupt în mod repetat activitatea. Decizia a fost luată de Consiliul Audiovizualului (CA) pe 19 ianuarie, anunță instituția într-un comunicat emis pe 22 ianuarie.  

CA precizează că distribuitorii de servicii media, în ofertele cărora se regăsește postul de televiziune, au confirmat că în perioada 30 septembrie 2023 – 18 decembrie 2023 nu au retransmis acest serviciu.

„Printr-o scrisoare adresată membrilor CA, și AO „People for Free Media” a confirmat faptul că nu a avut emisie”, anunță CA.

Amintim că furnizorul a mai fost sancționat cu 15 000 de lei pentru întreruperea nemotivată a activității pentru o perioadă mai mare de 10 zile, în septembrie 2023. Atunci acestuia i-a fost acordat un termen de 30 de zile pentru reluarea emisiei.

Potrivit CA, și de această dată, furnizorul urmează să-și reia emisia în 30 de zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: