Andrei Năstase, dezamăgit de „politicienii mici cu rânza mare”: „Cu păcătoșii e mai ușor de luptat decât cu falșii îngeri”
Full Article 2 minutes read

Andrei Năstase, dezamăgit de „politicienii mici cu rânza mare”: „Cu păcătoșii e mai ușor de luptat decât cu falșii îngeri”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA) a transmis un mesaj de regret în legătură cu decesul generalului-maior de poliție Anton Gămurari. De asemenea, Andrei Năstase a venit cu o reacție la decizia președintei țării de a-l desemna pe liderul interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu la funcția de premier.

Andrei Năstase a amintit că Anton Gămurari a făcut parte din Consiliul politic al Platformei DA.

„Vreau să le spun mai ales celor care, de-a lungul timpului, nu au făcut prea multe nici pentru țară, nici pentru neam… Nu știu dacă au făcut mai multe pentru familiile lor, dar asta este o problemă care îi vizează pe ei. Nu aș fi ieșit în acest live dacă nu aș fi fost informat despre o mare pierdere pentru neamul nostru. A plecat la ceruri un om pe umerii căruia a stat războiul de la Nistru”, a declarat liderul Platformei DA.

Politicianul s-a referit și la decizia șefei statului de a-l desemna pe Igor Grosu la funcția de premier al țării.

„Ieri, Republica Moldova a luat o lovitură crâncenă. Democrația din Republica Moldova, modul de a gestiona lucrurile în țara noastră a fost foarte și foarte urât ce s-a întâmplat, dar nu despre politicienii mici cu rânza mare vreau să vorbesc. Nu despre oamenii sau politicienii nebuni pe mâna cărora a încăput Republica Moldova vreau să vorbesc. Republica Moldova, o țară cu atăția oameni buni. Nu despre asta vreau să vobesc – ieri a fost ieri”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a îndemnat susținătorii să rămână în continuare alături de această formațiune.

„Pe oamenii raționali, deșteptați din Republica Moldova îi îndemn să nu piardă speranța, curajul, determinarea de a merge înainte împotriva unui sistem ticăloșit, din care fac parte atât de diferiți așa-ziși „politicieni”. Un sistem ticăloșit cu care trebuie să luptăm, care ne-a furat banii, care ne-a transformat țara într-o spălătorie a mafiei rusești, care ne-a concesionat aeroportul”. (…) Să nu pierdeți speranța și să înțelegeți un lucru la care mă gândesc de câteva luni: dacă nu cumva, cu păcătoșii e mai ușor de luptat decât cu falșii îngeri”, a încheiat Năstase.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: