Anul 2022 se termină cu vreme de primăvară. Ce temperaturi ne așteaptă de sărbători
Full Article 40 second read

Anul 2022 se termină cu vreme de primăvară. Ce temperaturi ne așteaptă de sărbători

Potrivit meteorologilor, ultimele zile din acest an vin cu temperaturi mai ridicate decât cele normale.

În perioada Crăciunului pe stil nou maximele vor ajunge până la 7 grade Celsius, iar de Revelion meteorologii prognozează precipitaţii sub formă de ploi în nordul şi centrul ţării, în timp ce la sud va fi cer variabil.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra +5 grade, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol și Leova vor fi +7 grade, în timp ce la Comrat și Cahul se așteaptă +9 grade Celsius. În capitală se vor înregistra +12 grade Celsius.

De ninsori nu vom avea parte până la sfârșitul anului.

Anul 2022 se termină cu vreme de primăvară. Ce temperaturi ne așteaptă de sărbători


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: