Apartamentul din filmul sovietic „Ironiya sudby, ili S legkim parom!” poate fi vizitat
Full Article 2 minutes read

Apartamentul din filmul sovietic „Ironiya sudby, ili S legkim parom!” poate fi vizitat

Serviciul de livrare a mâncării Delivery Club a reconstituit apartamentul din celebrul film sovietic «Ирония судьбы, или С легким паром!» („Ironia sorții”), informează Lenta.ru. Doritorii pot vizita locuința pentru a intra în pielea celebrelor personaje.

Apartamentul a fost reconstituit în cele mai mici detalii de către serviciul de livrare a mâncării Delivery Club, cu susținerea „Mosfilm”. Aceasta se găsește în unul dintre pavilioanele companiei de cinematografie.

Locuința a fost construită de la zero, pe baza rechizitelor și a imaginilor rămase din timpul filmării peliculei. Potrivit studioului cinematografic, copia este identică cu apartamentul din film. Autorii proiectului au fost atenți la cele mai mici detalii – în baie a apărut blana lui Ipolit, iar în sufragerie – rochia și chitara Nadei.

Doritorii de a lua cina în acest loc pot face o rezervare în aplicația serviciului, bifând opțiunea „rezervă restaurantul Ironia Sudibî”. Din 20 decembrie, Delivery Club va alege zilnic câte cinci câștigători, care vor fi invitați în apartamentul Nadei. Aceștia vor putea fi însoțiți de încă doi oaspeți. Vizitatorii vor beneficia de o excursie prin studioul de film, li se va povesti cum au decurs filmările și li se va propune o cină gratuită. În meniu a fost inclus pește, salată Olivier, mandarine, șampanie sovietică și alte bucate tradiționale. Opțiunea este disponibilă până pe 25 decembrie.

Recent, în Rusia s-a desfășurat un sondaj amplu cu privire la filmele sovietice de Revelion, preferate de publici. 33% dintre responsanți au nominalizat „Ironia Sudibî”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: