Aplauze la ședința Parlamentului. Grosu: „Mulțumim dragă Românie pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune”
Full Article 2 minutes read

Aplauze la ședința Parlamentului. Grosu: „Mulțumim dragă Românie pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune”

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 1 decembrie a început cu mesaje de mulțumire pentru România. Președintele Parlamentului Igor Grosu a menționat că „ultimii doi ani ne arată cine ne este prieten adevăr și cine nu”. 

De menționat că astăzi este marcată Ziua Națională a României.

„Mulțumim dragă Românie pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune pe care le-ai făcut și le vom face împreună. Ultimii doi ani ne arată cine ne este prieten adevăr și cine nu”, a comunicat Igor Grosu, la începutul ședinței Parlamentului. Ulterior, deputații PAS au aplaudat cetățenii României pentru susținerea oferită țării noastre.

Totodată, la Parlament au avut un recital artistic elevii de la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” din Chișinău. În urma evoluției, elevii au scandat: „Jos vama de pe Prut”.

„Cu vama mesajul l-am înțeles, trebuie inițiativă legislativă. Trebuie pregătite lucrurile”, a comunicat ulterior Grosu.

De menționat că astăzi, și președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României. Șefa statului a declarat că „Moldova privește către România cu recunoștință și speranță”. „Mă bucur că în ultimii doi ani relațiile dintre Chișinău și București au devenit și mai puternice. Și pe o parte, și pe cealaltă parte a Prutului, oamenii își doresc aceleași lucruri – să trăiască în pace și libertate”, a comunicat Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: