VIDEO Artur Reșetnicov, în fața judecătorilor: Regret că am votat pentru Maia Sandu, am adus la putere un monstru
Full Article 2 minutes read

VIDEO Artur Reșetnicov, în fața judecătorilor: Regret că am votat pentru Maia Sandu, am adus la putere un monstru

La Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a ajuns ex-deputatul Artur Reșetnicov, cercetat penal pentru îmbogățire ilicită. Acesta le-a spus jurnaliștilor că rămâne în greva foamei, însă se simte „bine”.

Artur Reșetnicov s-a adresat jurnaliștilor înainte de a fi condus în sala de judecată. El a menționat că toate acuzațiile împotriva sa ar fi nejustificate și că în declarația sa de avere a indicat toată informația despre veniturile sale.

„Am un regret: că am votat pentru Maia Sandu și am adus la putere un monstru, care distruge statul”, a menționat acesta.

Întrebat cum se simte din cauza grevei foamei, el a răspuns că „bine”. De asemenea, a precizat că va continua să refuze să mănânce.

Amintim că procurorii au cerut mandat de arest pentru cinci dintre cei 13 ex-deputați cercetați penal pentru îmbogățire ilicită. Pe 2 februarie, au fost reținuți pentru îmbogățire ilicită alți cinci ex-deputați: Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Sergiu Sârbu.

Președinta țării Maia Sandu a respins acuzațiile lansate în spațiul public, potrivit cărora ar avea vreo legătură cu descinderile inițiate de oamenii legii.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: