Au trecut la raport și angajații nevaccinați ai Parlamentului. Igor Grosu le va face ședințe săptămânal
Full Article 2 minutes read

Au trecut la raport și angajații nevaccinați ai Parlamentului. Igor Grosu le va face ședințe săptămânal

Președintele Legislativului Igor Grosu nu a ezitat nici în debutul ședinței din această săptămână a Parlamentului să le dea din deget deputaților care nu s-au vaccinat. Demnitarul a precizat că la moment, au mai rămas nevaccinați nouă parlamentari.  

„Îndemnul este de a face tot posibilul de a ne vaccina, pentru că este vorba de viața și securitatea dvs și a celor din jur”, a accentuat Grosu.

Între timp, Igor Grosu s-a arătat indignat de faptul că nici o bună parte din angajații Parlamentului nu sunt imunizați. Acesta a precizat că o să devină o tradiție ca în fiecare săptămână se se întâlnească cu ei pentru a-i convinge să se imunizeze.

„Vreau să vă spun că am fost uimit să văd foste persoane publice, foști miniștri, demnitari de stat, printre care unii și-au pierdut apropiații din cauza acestei molime și care sunt nevaccinați. Și o să mă întâlnesc cu ei în fiecare săptămână să îi întreb care e problema, pentru că ei sunt cei care lucrează alături noi”, a conchis Grosu.

Potrivit speakerului, din 355 de persoane care activează în Parlament, 89 NU sunt vaccinate.

Erată. În varianta inițială a știrii, autorul a indicat în mod greșit că 89 de persoane sunt vaccinate, informație care nu corespunde adevărului. Ne cerem scuze pentru confuzie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: