Aur pentru Moldova. Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a devenit campion mondial
Full Article 40 second read

Aur pentru Moldova. Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a devenit campion mondial

Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu a devenit campion mondial Under 23. Sportivul, originar din Moldova, a dispus, în finala de la Tirana, de azerul Khasay Hasanli. Guțu a obținut victoria la categoria 77 kg, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

La 63 kg, Vitalie Eriomenco l-a învins pe indianul Pravesh și a cucerit medalia de bronz.

Amintim că Republica Moldova a mai obținut o medalie de aur, în cadrul campionatului de la Tirana. Titlul de campioană mondială Under 23 a fost obținut, acum trei zile, de luptătoarea Irina Rîngaci. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: