AUR și Democrația Acasă s-au ales cu avertizări din partea CEC. Ce s-a întâmplat?
Full Article 50 second read

AUR și Democrația Acasă s-au ales cu avertizări din partea CEC. Ce s-a întâmplat?

Partidul Politic „Democrația Acasă” și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-au ales cu avertizări din partea Comisiei Electorale Centrale (CEC) în legătură cu rapoartele privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Membrii Comisiei s-au întrunit în ședință duminică, 18 iulie.

Urmare examinării rapoartelor, Partidul Politic „Democrația Acasă” a fost avertizat pentru neînlăturarea neconformităților în raportul privind finanțarea campaniei electorale, la situația din 9 iulie 2021.

Totodată, Comisia a avertizat Partidul Politic „Alianața pentru Unirea Românilor” pentru reflectarea incorectă a donațiilor.

În același context, CEC va transmite către Serviciului Fiscal de Stat lista persoanelor fizice donatoare din țară pentru verificarea surselor de proveniență a donațiilor.

Rapoartele sunt plasate pe pagina web oficială a Comisiei http://www.cec.md, la rubrica „Alegeri parlamentare din 11 Iulie 2021”/ „Susținerea financiară”/, cu respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: