„Avem în continuare nevoie de susținerea și implicarea cetățenilor”. Maia Sandu, în discuții cu locuitorii din raionul Leova
Full Article 2 minutes read

„Avem în continuare nevoie de susținerea și implicarea cetățenilor”. Maia Sandu, în discuții cu locuitorii din raionul Leova

Președinta Maia Sandu a întreprins, pe 21 decembrie, o vizită în două în două localități din raionul Leova – Borogani și Tomai. Într-o postare pe Facebook, șefa statului a menționat că a discutat cu cetățenii despre problemele localităților, dar și despre schimbările care au fost inițiate în țară.

Maia Sandu a vorbit despre necesitatea implementării reformei justiției, îmbunătățirea mediului de afaceri și atragerea investițiilor.

„Relansarea economiei și combaterea corupției ne vor permite să obținem mai multe resurse pentru educație și sistemul medical, pentru o mai bună protecție socială a categoriilor vulnerabile. Pentru a reuși, avem în continuare nevoie de susținerea și implicarea cetățenilor”, a precizat Sandu.

Și prim-ministra Natalia Gavrilița a mers astăzi într-o vizită de lucru în raionul Strășeni, unde s-a întâlnit cu primarii din cele 27 de localități ale raionului. Totodată, oficialul a participat la inaugurarea primului Centru unificat de prestare a serviciilor publice (CUPS), în satul Lozova, raionul Strășeni.

Amintim că pe 20 decembrie, un sondaj realizat de IDIS „Viitorul” arată că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar obține apromativ același număr de voturi ca și  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), dacă duminica viitoare ar fi orgnizate alegeri parlamentare anticipate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: