Avionul dispărut deasupra Afganistanului, găsit: patru persoane au supraviețuit
Full Article 2 minutes read

Avionul dispărut deasupra Afganistanului, găsit: patru persoane au supraviețuit

Avionul rusesc Falcon 10, dispărut de pe radar în spațiul aerian afgan, a fost găsit. Anunțul a fost făcut de Agenţia federală rusă de transport aerian, relatează Meduza. Patru persoane au supraviețuit, din totalul celor 6 aflate la bord. Informații despre celelalte persoane deocamdată nu sunt. 

Potrivit datelor preliminare, din cele 6 persoane aflate la bord, au supraviețuit patru. Acestea au suferit diferite răni. Soarta celorlalte două persoane încă nu este cunoscută.

Informația cu privire la cele patru persoane care au supraviețuit a fost confirmată și de autoritățile din Afganistan, potrivit TASS. Pilotul este printre cele patru persoane, găsite în viață.

Canalul de Telegram Mash a scris că printre supraviețuitori este și un lucrător medical. Mama acestuia a comunicat sursei citate că fiul ei a efectuat un apel telefonic după accident.

În dimineața zilei de 21 ianuarie, Agenţia federală rusă de transport aerian declara că un avion care zbura din India spre Moscova a dispărut deasupra Afganistanului și că șase persoane s-ar fi aflat la bord. Se menționa că aeronava Falcon 10 efectua un zbor de ambulanță charter pe ruta Gaya (India) – Tașkent (Uzbekistan) – Jukovskii (Rusia). Potrivit TASS, care făcea referire la serviciile operative, cauza accidentului ar fi o defecțiune a două motoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: