Bălți: circa 100 000 de locuitori au rămas fără apă. Explicația primarului
Full Article 50 second read

Bălți: circa 100 000 de locuitori au rămas fără apă. Explicația primarului

Locuitorii municipiului Bălți au rămas fără apă din cauza unei avarii la apeductul Soroca. În prezent au loc lucrări pentru remedierea problemei. Primarul municipiului a dat asigurări că în scurt timp locuitorii vor avea apă. 

Primarul de Bălți Alexandr Petkov a scris pe rețelele de socializare că „din cauza unei avarii la apeductul Soroca a fost stopată alimentarea cu apă a mun.Bălți”.

„Serviciile de intervenție identifică locul avariei, care, conform datelor preliminare se află în r-l Florești”, a comunicat edilul.

Ulterior, Petkov a menționat că a fost găsit locul accidentului și că au loc lucrări de remediere a problemei.

„În timpul apropiat, apa va fi din nou la Bălți”, a conchis primarul.

Potrivit datelor Expert-Grup, în 2022, populația totală a municipiului Bălți era de 98.2 mii persoane (sau 3.8% din populația totală a țării).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: