Bărbat electrocutat la serviciu, salvat de medicii de la ambulanță. A suferit arsuri grave pe față, mâini și picioare
Full Article 2 minutes read

Bărbat electrocutat la serviciu, salvat de medicii de la ambulanță. A suferit arsuri grave pe față, mâini și picioare

Un bărbat de 53 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă, după ce s-a electrocutat la locul de muncă. Cazul a avut loc pe 18 ianuarie, în sectorul Ciocana al capitalei. Informațiile au fost confirmate de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), într-un comunicat.

La ora 14:03. Dispeceratul comun de urgență al instituției a recepționat un apel prin care s-a solicitat acordarea asistenței medicale. Responsabilii au fost informați că un bărbat în vârstă de 53 de ani a suferit răni prin electrocutare.

Potrivit CNAMUP, o echipă de asistență medicală urgentă de pe ambulanță a ajuns în 7 minute la fața locului. Echipa a fost formată din edicul Victor Cernolevschi, asistentul medical Doina Calustovici și șoferul ambulanței Valeriu Rîjîi.

Echipa medicală a depistat pacientul în microbuzul său de serviciu, în poziție șezând. Preliminar, s-a stabilit că victima s-a electrocutat accidental cu curent electric de tensiune înaltă la locul de muncă. Echipa CNAMUP a sesizat Serviciul 112.

În urma examinării s-a stabilit că bărbatul este în stare extrem de gravă. Acesta a suferit arsuri de gradul III-IV pe suprafața feței, membrelor superioare, membrelor inferioare și regiunea posterioară posterioară a trunchiului.

Bărbatul a fost transportat de ambulanță la Centrul de combustie din cadrul Spitalului Clinic de Traumatologie și Ortopedie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: