Bărbatul care a încercat să violeze o copilă în parcul „Valea Trandafirilor” – condamnat. Câți ani va sta după gratii
Full Article 2 minutes read

Bărbatul care a încercat să violeze o copilă în parcul „Valea Trandafirilor” – condamnat. Câți ani va sta după gratii

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a încercat să violeze, în iulie 2023, o copilă de 14 ani, în parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al capitalei, a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Acesta a fost recunoscut vinovat de tentativă de viol al unei minore și acțiuni cu caracter sexual neconsimțite. Procuratura Generală (PG) anunță că tânărul își va ispăși pedeapsa într-un penitenciar de tip semiînchis.

Potrivit acuzării înaintate de procurori, bărbatul, la data de 19 iulie 2023, pe timp de seară, în timp ce se afla într-un parc, a observat o minoră de 14 ani și a intrat cu ea în discuții. În scopul obținerii unei satisfacții sexuale, a tras-o în tufișuri, unde prin aplicarea forței fizice manifestată prin strângerea brațelor, astupându-i gura cu mâinile, a împins-o cu putere la sol, după care a dezbrăcat-o și a săvârșit față de minoră acțiuni cu caracter sexual neconsimțite.

Ulterior, potrivit PG, inculpatul a încercat să intre în raport sexual forțat cu minora, însă acesta nu și-a dus intenția infracțională până la capăt din motivul intervenției a trei persoane aflate în apropiere.

Inculpatul a pledat nevinovat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: