Bărbatul care ar fi incendiat sediul procuraturii Vulcănești, deferit justiției. Câți ani de închisoare riscă?
Full Article 1 minutes read

Bărbatul care ar fi incendiat sediul procuraturii Vulcănești, deferit justiției. Câți ani de închisoare riscă?

Bărbatul care în toamna anului trecut ar fi incendiat sediul procuraturii raionului Vulcănești a fost deferit justiției.

Potrivit procuraturii din UTA Găgăuzia, dosarul în care acesta este acuzat pentru huliganism agravat și tentativă de distrugere sau deteriorare intenționată a bunurilor a fost finalizat și expedierea în judecată.

Amintim că cazul a avut loc în noaptea de 14 septembrie 2020. Persoane necunoscute au deteriorat camera de luat vederi de la intrarea în sediul procuraturii, după care au incendiat două cauciucuri auto, stropite cu inflamabil. În rezultat, a fost deteriorată ușa de la intrare în clădirea procuraturii.

Presupusul autor al faptei a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al orașului Vulcănești, în vârstă de 45 de ani, care ar fi recurs la acest gen pentru a-și răzbuna fiul, cercetat și condamnat pentru o serie de crime comise cu intenție.

Inculpatul se află în arest, iar fiind audiat, nu și-a recunoscut vina. Pentru aceste infracțiuni legislația prevede până la 7 ani închisoare.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: