Bărbatul care și-a aruncat copilul de 3 luni peste geam, de la etajul 4, și-a aflat sentința
Full Article 1 minutes read

Bărbatul care și-a aruncat copilul de 3 luni peste geam, de la etajul 4, și-a aflat sentința

Bărbatul care și-ar fi aruncat fetița de doar trei luni peste geam, de la etajul patru, în vara anului 2021, și-a aflat sentința. Instanța i-a dictat, pe 13 iunie, 17 ani și 6 luni de detenție, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Potrivit sentinței, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, originar din Republica Libaneză, a fost recunoscut vinovat pentru omor săvârșit cu deosebită cruzime asupra unui membru de familie minor. Acesta a fost condamnat la 17 ani și 6 luni de închisoare. Instanța a mai dispus expulzarea inculpatului, după executarea pedepsei.

Inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Amintim că tragedia s-a produs pe data de 4 iulie 2021, pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Fetița, de doar 3 luni, a decedat pe loc, după ce a fost aruncată de tatăl său pe geam, de la etajul 4. În momentul producerii tragediei, mama copilului ar fi fost la magazin, cu copila mai mare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: