Bătaie la Drochia: Un tânăr de 21 de ani a decedat. A fost inițiat un dosar penal
Full Article 2 minutes read

Bătaie la Drochia: Un tânăr de 21 de ani a decedat. A fost inițiat un dosar penal

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a decedat în urma unui conflict care s-a iscat între mai multe persoane, informează Inspectoratul de Poliție Drochia. Pe marginea acestui caz a fost inițiat un dosar penal, iar două persoane au fost reținute pentru 72 de ore.

Pe 18 iulie, la ora 03:27, poliția din Drochia a fost sesizată de o locuitoare a satului Nicoreni pe faptul că, în stradă are loc un conflict între un grup de tineri.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 02:30, doi frați de 17 și 21 de ani, ambii locuitori ai mun. Chișinău, aflându-se în ospeție la buneii săi din satul Nicoreni, au avut un conflict cu un grup format din patru tineri din aceeași localitate.

În timpul conflictului, băiatul de 21 de ani l-a lovit cu pumnul pe un tânăr, apoi a plecat la domiciliul bunicii. Ulterior, în jurul orei 03:15, un grup format din cinci tineri, locuitori ai satului Nicoreni, au venit la domiciliul bunicii tânărului de 21 de ani și i-au cerut să iasă în stradă. Cei doi frați au ieșit.

La ora 03:37, tânărul de 21 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, a fost depistat în stare inconștientă de către mama sa, care a solicitat ambulanța. Medicii au constatat decesul tânărului.

Medicul legist a depistat leziuni pe corpul băiatului, însă acestea nu ar avea legătură cu decesul acestuia. Totodată, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Pe marginea acestui cazul a fost inițiat un dosar penal pentru „huliganism”, iar doi tineri de 21 și 22 de ani, locuitori ai staului Nicoreni, au fost reținuți pentru 72 de ore.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: