Beat la volan și fără permis de conducere a încercat să mituiască un polițist. Bărbat din Taraclia, cercetat de CNA
Full Article 40 second read

Beat la volan și fără permis de conducere a încercat să mituiască un polițist. Bărbat din Taraclia, cercetat de CNA

Un bărbat din Taraclia, prins beat la volan și fără permis de conducere, a încercat să mituiască cu 200 de euro un polițist ca să nu fie documentat. Individul a fost denunțat de către acesta la Centrul Național Anticorupție (CNA). 

Potrivit CNA, cazul s-a produs ieri, 25 octombrie. În urma denunțului, polițistul a predat banii ofițerilor CNA, sosiți la locul faptei pentru documentarea cazului.

Bărbatul și-a recunoscut vina, iar pe numele acestuia a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere pasivă. În prezent, bănuitul este cercetat în stare de libertate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: