Beat la volan și fără permis de conducere a încercat să mituiască un polițist. Bărbat din Taraclia, cercetat de CNA
Full Article 40 second read

Beat la volan și fără permis de conducere a încercat să mituiască un polițist. Bărbat din Taraclia, cercetat de CNA

Un bărbat din Taraclia, prins beat la volan și fără permis de conducere, a încercat să mituiască cu 200 de euro un polițist ca să nu fie documentat. Individul a fost denunțat de către acesta la Centrul Național Anticorupție (CNA). 

Potrivit CNA, cazul s-a produs ieri, 25 octombrie. În urma denunțului, polițistul a predat banii ofițerilor CNA, sosiți la locul faptei pentru documentarea cazului.

Bărbatul și-a recunoscut vina, iar pe numele acestuia a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere pasivă. În prezent, bănuitul este cercetat în stare de libertate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: