Bilanțul victimelor incendiului din clădirea FSB din orașul Rostov pe Don a crescut
Full Article 30 second read

Bilanțul victimelor incendiului din clădirea FSB din orașul Rostov pe Don a crescut

Bilanțul deceselor, în urma incedinului la sediul direcției FSB din cadrul Poliției de Frontieră din orașul Rostov pe Don, a crescut la patru, transmite tvrain.

Cadavrul celei de-a patra victime a fost găsit sub dărâmături la parterul clădirii FSB.

Amintim că, pe 16 martie, sediul direcției FSB din cadrul Poliției de Frontieră din orașul Rostov pe Don, Rusia, a luat foc. Potrivit informațiilor, suprafața incendiului a fost de 880 de metri pătrați. Cauza producerii incendiului nu a fost anunțată deocamdată.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: