„Blocul PCRM-PSRM va înregistra un rezultat destul de bun”. Declarațiile lui Dodon după închiderea secțiilor de votare (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Blocul PCRM-PSRM va înregistra un rezultat destul de bun”. Declarațiile lui Dodon după închiderea secțiilor de votare (VIDEO)

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a făcut primele declarații după închiderea secțiilor de votare. Acesta a spus că Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor „va înregistra un rezultat destul de bun”.

„După atâtea discuții, dezbateri și crize politice, eu mă temeam că oamenii nu vor ieși la vot, dar cetățenii au fost activi. Blocul PCRM-PSRM va înregistra un rezultat destul de bun. Vreau să mulțumesc separat colegilor din PCRM, cu care am creat o echipă și am reușit să muncim ca o adevărată echipă. Sper că după ziua de mâine, noi vom lucra împreună în parlamentul Republicii Moldova”, a spus Dodon.

„Începând de mâine va începe o etapă nouă. Vreau să vin cu un mesaj către toți viitorii deputați. Noi nu trebuie să admitem alte crize politice. Există probabilitatea că în parlament să treacă două partide, maxim trei, dar noi nu trebuie sa admitem noi crize politice. Ar fi bine să fie o perioadă de stabilitate. Am tras linia. S-a terminat cu războaiele”, a mai spus liderul socialiștilor.

La ora 21:00, ora Moldovei, secțiile de votare din țară s-au închis. Până la această oră, și-au exprima dreptul de vot peste 1,4 mln de alegători, ceea ce constituite puțin peste 48% din totalul cetățenilor cu drept de vot. De acum începe numărarea voturilor, în prezența observatorilor acreditați la alegeri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: