Bugetul municipal Chișinău pentru anul 2021, corelat. Partea de venituri și cheltuieli se majorează cu 55,46 milioane
Full Article 1 minutes read

Bugetul municipal Chișinău pentru anul 2021, corelat. Partea de venituri și cheltuieli se majorează cu 55,46 milioane

Consiliul municipal Chișinău a aprobat pe 21 ianuarie corelarea bugetului municipal pe anul 2021, care prevede că partea de venituri și de cheltuieli se majorează cu 55,46 milioane de lei. Proiectul de decizie a fost susținut cu votul a 26 de consilieri municipali. Despre aceasta a anunțat primăria într-un comunicat de presă.

Astfel, potrivit comunicatului, veniturile bugetului municipal se majorează cu 42 milioane de lei din contul transferurilor de la bugetul de stat, destinate reparației infrastructurii căilor de acces în inter-cartiere și achiziționarea echipamentului medical pentru necesitățile IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

De asemenea, indicatorii bugetului municipal la capitolul venituri și cheltuieli, pentru anul 2021, se majorează cu 13,48 milioane de lei (646052,69 EURO) partea de grant, în cadrul proiectului de modernizare a sistemului de transport public „Move IT Like Lublin”, finanțat de Uniunea Europeană.

Menționăm că principalul document economic al municipiului Chișinău pe anul 2021 prevede venituri în sumă de 4,78 miliarde de lei, inclusiv transferuri de la bugetul de stat 2,68 miliarde lei și cheltuieli în sumă de 6,32 miliarde de lei.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: