Cadavrele a doi bărbați au fost găsite în capitală. Ce s-a întâmplat?
Full Article 2 minutes read

Cadavrele a doi bărbați au fost găsite în capitală. Ce s-a întâmplat?

Două cadavre au fost depiste de oamenii legii, pe 30 septembrie, în capitală. Primul caz a avut loc în cartierul Telecentru, iar victima era în stare de putrefacție. Cel de-al doilea corp neînsuflețit a fost depistat pe Șoseaua Hâncești, iar polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 55 de ani.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, primul caz a fost înregistrat la ora 7:46, în parcul de la intersecția străzilor Grenoble și Costiujeni. Un trecător a depistat corpul neînsuflețit al unui bărbat și a apelat la 112. Oamenii legii au ajuns la concluzia că este vorba despre un cadavru aflat deja în stare de putrefacție. Forțele de ordine urmează să stabilească identitatea victimei.

Al doilea caz a fost înregistrat la ora 9:00, pe Șoseaua Hâncești. Un bărbat de 55 de ani, originar din Cahul, a fost găsit strangulat. Primele investigații arată că nu au fost depistate urme de moarte violentă, iar forțele de ordine iau în considerare ipoteza unui suicid. Polițiștii nu au găsit, totuși, un bilet de adio. Aceștia urmează să stabilească circumstanțele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: