„Cadouri” din Moldova, confiscate la Nisa. Circa 1,2 tone de alimente au fost distruse (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Cadouri” din Moldova, confiscate la Nisa. Circa 1,2 tone de alimente au fost distruse (VIDEO)

Zeci de colete trimise în Franța de cetățeni din Republica Moldova, dar și România, au fost distruse sau confiscate, în urma unui control efectuat de oamenii legii din Nisa. Potrivit portalului francebleu.fr, pachetele conțineau țigări, alcool, dar și 1,2 tone de alimente.

Controlul a fost efectuat după ce, acum câteva luni, poliția municipală din Nisa a observat reapariția unei piețe negre în districtul bisericii rusești.

„Camioanele din țările estice se opriseră, dar de câteva luni le-am văzut revenind. Prin urmare, am decis să acționăm „, a explicat Richard Gianotti, șeful poliției municipale din Nisa.

Oamenii legii au efectuat o operațiune de amploare, vineri, 18 decembrie. Astfel, au fost oprite și verificate trei microbuze din Moldova și România care erau pline cu mărfuri. Forțele de ordine au depistat aproximativ 500 de pachete de țigări, aproape 250 de litri de alcool, aspiratoare, scaune și 1,2 tone de alimente.

Din cauza faptului că transportatorii nu au putut să prezinte documente care să conforme originea produselor, țigările și alcoolul au fost confiscate, iar mâncarea a fost distrusă. Potrivit presei, printre alimentele transportate era carne, pește, brânzeturi și alimente gata preparate.

Mobilierul și aparatele de uz casnic au fost returnate, iar vehiculele vor fi returnate proprietarilor atunci când își vor plăti amenzile pentru transportul ilegal de marfă, mai scrie presa.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: