Campania de plantare a arborilor, reluată. La acțiune au participat și reprezentanți ai Ambasadelor (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Campania de plantare a arborilor, reluată. La acțiune au participat și reprezentanți ai Ambasadelor (FOTO)

Duminică, 11 aprilie, în capitală s-a desfășurat o campanie de plantare a arborilor. La acțiune au participat mai mulți voluntari, inclusiv reprezentanți ai Ambasadelor. 

În acest an, campania de plantare a noilor puieți a fost reluată mai târziu, din cauza restricțiilor pandemice și a numărului mare de infectări.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei Ion Ceban a dat asigurări că sădirea arborilor se desfășoară cu păstrarea tuturor normelor de siguranță și cu participarea grupurilor mici de persoane.

„Pe parcursul săptămânii au fost plantați în toate sectoarele circa 1000 de copaci, pe parcursul zilei de ieri încă 1000. Tot ieri, Asociația femeilor din poliție a plantat mai mulți arbori și arbuști pe teritoriul Grădinii Zoologice. Totodată, mai multe Ambasade ne-au comunicat că doresc să se alăture și în acest an campaniei lansate de Primărie”, a menționat edilul.

🌳Plantarea arborilor pe teritoriul Chișinăului a fost reluată!

Anul trecut au fost sădiți de către primăria Chișinău…

Publicată de Iv Ceban pe Duminică, 11 aprilie 2021

Primăria Chișinău participă la campania globală „Înverzirea orașelor”, iniţiată de către Comisia Economică a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa (UNECE), la inițiativa secretarului Olga Algayerova.

Anul trecut, la inițiativa primărie Chișinău, au fost sădiți peste 60 de mii de arbori.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: