Căușeni: Doi șoferi au fost prinși la volan în stare avansată de ebrietate
Full Article 2 minutes read

Căușeni: Doi șoferi au fost prinși la volan în stare avansată de ebrietate

Unii șoferii continuă să urce în stare de ebrietate la volan, în ciuda tuturor apelurilor făcute de oamenii legii. În noaptea de 5 octombrie, polițiștii de patrulare au prins doi șoferi din satul Tocuz conducând mijloace de transport în stare avansată de ebrietate.

Despre faptul că un șofer a a urcat beat la volan, polițiștii au fost sesizați de către un cetățean. La scurt timp, ofițerii de patrulare au observat mașina pe drumul de acces spre satul Tocuz. Conducătorul auto a fost somat să oprească, însă acesta a ignorat cerințele legale ale polițiștilor. Într-un final, mașina a fost blocată de către echipaj.

„La volan se afla un bărbat de 52 de ani, locuitor al satului Zaim, iar după testarea alcoolscopică, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 0,77 mg/l în aerul expirat.”, menționează INSP.

Al doilea caz s-a înregistrat în aceeași localitate. Însă, de această dată este vorba despre un șofer de motocicletă, care conducând neuniform, a fost stopat de polițiști.

„Aceasta nu avea numerele de înmatriculare și era condusă de un bărbat 52 de ani, locuitor al satului Sălcuța Nouă. Conducătorul nu deține permis de conducere cu categoria corespunzătoare, iar în aerul expirat avea o concentrație de alcool de 0, 93 mg/l”, remarcă INSP.

Ambii șoferi sunt documentați penal.

Amintim că la 1 octombrie, INSP a demarat operațiunea „Tulburel”. Potrivit IGP, timp de o lună, vor fi intensificate activitățile de prevenire și descurajare a cetățenilor cu privire la consumul de alcool.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: