Caz tragic la maternitatea din Cahul. O gravidă, în vârstă de 38 de ani, a decedat pe patul de spital
Full Article 50 second read

Caz tragic la maternitatea din Cahul. O gravidă, în vârstă de 38 de ani, a decedat pe patul de spital

Caz tragic la maternitatea din raionul Cahul. O tânără, în vârstă de 31 de ani, a decedat pe patul de spital în noaptea zilei de 22 septembrie. Potrivit presei locale, tânăra era însărcinată, în 31 de săptămâni.

Informația a fost confirmată pentru ziuadeazi.md de Anastasia Dermenji, purtătoarea de cuvânt a Spitalului raional Cahul, care a precizat că la internarea femeii, fătul deja era decedat.

Potrivit Anastasiei Dermenji, pe acest caz a fost inițiată o anchetă, fiind sesizate toate structurile responsabile, inclusiv organele ierarhic superioare.

Sursa citată precizează că vineri, pe 22 septembrie, urma să aibă loc ceremonia de inaugurare a maternității renovate din cadrul Spitalului Raional Cahul, precum și donația de echipament modern oferită din partea Guvernului SUA și UNFPA. La eveniment era anunțată inclusiv prezența prim-ministrei Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, și a ambasadorului Statelor Unite ale Americii,  E.S. Kent D. Logsdon, dar evenimentul a fost anulat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: