Caz tragic la maternitatea din Cahul. O gravidă, în vârstă de 38 de ani, a decedat pe patul de spital
Full Article 50 second read

Caz tragic la maternitatea din Cahul. O gravidă, în vârstă de 38 de ani, a decedat pe patul de spital

Caz tragic la maternitatea din raionul Cahul. O tânără, în vârstă de 31 de ani, a decedat pe patul de spital în noaptea zilei de 22 septembrie. Potrivit presei locale, tânăra era însărcinată, în 31 de săptămâni.

Informația a fost confirmată pentru ziuadeazi.md de Anastasia Dermenji, purtătoarea de cuvânt a Spitalului raional Cahul, care a precizat că la internarea femeii, fătul deja era decedat.

Potrivit Anastasiei Dermenji, pe acest caz a fost inițiată o anchetă, fiind sesizate toate structurile responsabile, inclusiv organele ierarhic superioare.

Sursa citată precizează că vineri, pe 22 septembrie, urma să aibă loc ceremonia de inaugurare a maternității renovate din cadrul Spitalului Raional Cahul, precum și donația de echipament modern oferită din partea Guvernului SUA și UNFPA. La eveniment era anunțată inclusiv prezența prim-ministrei Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, și a ambasadorului Statelor Unite ale Americii,  E.S. Kent D. Logsdon, dar evenimentul a fost anulat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: