Cazul ATTICO: Poliția a reținut două persoane
Full Article 2 minutes read

Cazul ATTICO: Poliția a reținut două persoane

Inspectoratul de Poliție Ciocana a reținut, astăzi, două persoane și a efectuat trei percheziții în cazul urmăririi penale declanșate sub aspectul comiterii infracțiunii de privațiune ilegală de libertate, în localul ATTICO din Chișinău, în noaptea de 29-30 ianuarie. Informația a fost făcută publică de Inspectoratul General al Poliției (IGP), pe 9 februarie.

În cadrul perchezițiilor,  poliția a ridicat probe digitale și echipamente de comunicare la distanță care pot confirma faptele examinate de organul de urmărire penală, cu privire la comiterea infracțiunii sus menționate.

„Perchezițiile  au fost autorizate de judecătorul de instrucție din cadrul Judecătoriei Ciocana. Urmărirea penală în acest caz este efectuată de organul de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana,  sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana”, mai precizează IGP.

Amintim că în noaptea de 30 ianuarie 2022, proprietarii unui club de noapte din Chișinău „au ținut ostatici” peste 100 de vizitatori ai localului mai bine de trei ore. Totul s-a întâmplat când polițiștii au venit să verifice localul dacă respectă măsurile antiepidemice. De frica unei amenzi, patronul localului a încuiat vizitatorii înăuntru.

În presă s-a vehiculat că acolo s-ar fi aflat procurori, judecători și angajați ai CNA. Cei din urmă, au respins aceste acuzații.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: