Ceban continuă tratamentul anti-Covid: „Am pneumonie bilaterală”
Full Article 2 minutes read

Ceban continuă tratamentul anti-Covid: „Am pneumonie bilaterală”

Primarul capitalei Ion Ceban, care a fost testat pozitiv cu COVID-19, a oferit detalii despre starea sa de sănătate. Edilul a participat la ședința din 22 martie a serviciilor primăriei și a dezvăluit că are pneumonie bilaterală.

„Mă simt cât se poate de neconfortabil în condițiile în care nu avem altă soluție. Sunt sub supravegherea medicilor și administrez tratament la domiciliu. Am simptome. Am pneumonie bilaterală cu afecțiunea respectivă a plămânilor. Sper că se va finaliza cât se poate de repede această perioadă. Știu că avem și în primărie foarte multe cazuri”, a declarat Ion Ceban.

Edilul a precizat că, pentru monitorizarea stării sale de sănătate, utilizează sistemul JIRA cu transmiterea datelor în regim online.

***

Pe 18 martie, și primarul general al capitalei Ion Ceban a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Edilul a precizat că se tratează acasă, iar ceilalți membri ai familiei nu s-au infectat.

În cadrul ședinței serviciilor primăriei din 15 martie, primarul Ion Ceban a anunțat că accesul tuturor persoanelor în incinta instituției ca fi restricționat, în legătură cu multiplele cazuri de infectare înregistrate în rândul angajaților.

Pe 20 martie, și viceprimarul Angela Cutasevici a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: