Ceban își ia concendiu „din cont propriu”, pentru a fi alături de Dodon în campania electorală. Răspunsul candidatului independent
Full Article 3 minutes read

Ceban își ia concendiu „din cont propriu”, pentru a fi alături de Dodon în campania electorală. Răspunsul candidatului independent

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a anunțat că își ia o săptămână de concendiu și se alătură echipei, pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electorală. Anunțul a fost făcut pe 21 octombrie, pe pagina de Facebook a edilului.

„În ultima perioadă, tot mai des sunt confuzii în ceea ce privește mă implic sau nu în campania electorală, că aș face acest lucru fiind în funcția de primar sau alte comentarii care nu-și au locul. Sunt corect și de aici pornesc. Astăzi, împreună cu Igor Dodon, anunț că timp de o săptămână, îmi iau concediu din cont propriu și mă alătur echipei pentru a-l susține pe candidatul independent, Igor Dodon în campania electorală”, a scris Ion Ceban.

Nu a întârziat nici nici răspunsul lui Igor Dodon, tot pe Facebook.

„Eu am încredere deplină în primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. El a reușit să atragă în jurul său specialiști competenți și energici. S-a afirmat ca un bun gospodar și un lider adevărat, care este ascultat și care se bucură de încredere. Ion Ceban este colegul și camaradul meu”, a scris Dodon și a menționat că din inițiativa sa s-a dat start renovării străzii Albișoara și curățării râului Bîc.

„De asemenea, în curs de renovare și modernizare sunt trotuarele de pe străzile A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni. Se efectuează lucrări în anumite compartimente ale stației de epurare, dar și la stația de aprovizionare cu apă. În proces de reabilitare sunt peste 25 de kilometri de drum din suburbiile capitalei”, a enumerat președintele degrevat.

Amintim că Igor Dodon a anunțat că este candidat independent în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie.

Anterior, PUN a expediat o cerere în judecată în care este vizat Igor Dodon. Reprezentanții formațiunii reclamă că acesta, în calitate de concurent electoral, a încălcat legislația și a utilizat resurse administrative în cadrul campaniei electorale. Mai exact, este vorba despre evenimentul din 18 octombrie, când Igor Dodon a participat, alături de primarul capitalei, Ion Ceban, la campania de plantare a arborilor în Chișinău. În replică, Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a candidatului Igor Dodon a declarat: „Le recomandăm acestor domni unioniști cu partide separate să aștepte data de 1 noiembrie și să afle opinia și alegerea poporului”.

.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: