Chișinăul – sub cod roșu de COVID. 20 raioane – sub cod portocaliu
Full Article 50 second read

Chișinăul – sub cod roșu de COVID. 20 raioane – sub cod portocaliu

În municipiul Chișinău a fost instituit pragul de alertă roșu în legătură cu situația epidemiologică COVID-19. Datele Agenției Naționale pentru Sănătate Publică din 26 iulie curent arată o incidență de 350 de cazuri/100 de mii populație în municipiul.

Totodată, potrivit datelor prezentate, în 20 de raioane a fost instituit cod portocaliu.

Chișinăul - sub cod roșu de COVID. 20 raioane - sub cod portocaliu

ansp.md

Menționăm că în perioada 18-24 iulie, în Republica Moldova au fost confirmate 5 793 cazuri de COVID, cu 2 433 mai multe în comparație cu săptămâna precedentă. Informații cu privire la situația epidemiologică au fost prezentate de autoritățile din sănătate, pe 26 iulie curent.

În aceeași perioadă au fost făcute 23 359 de teste. La fel, au fost confirmate 16 decese.

Cu privire la progresul vaccinării, Ministerul Sănătății anunță că în ultima săptămână au fost administrate 3 218 doze de vaccin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: