Chișinăul – sub cod roșu de COVID. 20 raioane – sub cod portocaliu
Full Article 50 second read

Chișinăul – sub cod roșu de COVID. 20 raioane – sub cod portocaliu

În municipiul Chișinău a fost instituit pragul de alertă roșu în legătură cu situația epidemiologică COVID-19. Datele Agenției Naționale pentru Sănătate Publică din 26 iulie curent arată o incidență de 350 de cazuri/100 de mii populație în municipiul.

Totodată, potrivit datelor prezentate, în 20 de raioane a fost instituit cod portocaliu.

Chișinăul - sub cod roșu de COVID. 20 raioane - sub cod portocaliu

ansp.md

Menționăm că în perioada 18-24 iulie, în Republica Moldova au fost confirmate 5 793 cazuri de COVID, cu 2 433 mai multe în comparație cu săptămâna precedentă. Informații cu privire la situația epidemiologică au fost prezentate de autoritățile din sănătate, pe 26 iulie curent.

În aceeași perioadă au fost făcute 23 359 de teste. La fel, au fost confirmate 16 decese.

Cu privire la progresul vaccinării, Ministerul Sănătății anunță că în ultima săptămână au fost administrate 3 218 doze de vaccin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: