Ciocoi nu exclude înăsprirea restricțiilor. Oficialul a discutat cu ambasadorul SUA
Full Article 1 minutes read

Ciocoi nu exclude înăsprirea restricțiilor. Oficialul a discutat cu ambasadorul SUA

Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere, la guvern, cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Potrivit unui comunicat de presă, oficialii au discutat despre situația politică din Moldova, precum și cea epidemiologică, inclusiv impactul acestui fenomen asupra activităților economice și a vieții sociale per ansamblu. 

Potrivit comunicatului de presă, Aureliu Ciocoi nu a exclus posibilitatea înăspririi restricțiilor în cazul în care nu se va înregistra o ameliorare a situației.

Oficialii au accentuat importanța asigurării cât mai rapide a cetățenilor cu vaccinul anti-Covid-19, ca fiind cea mai eficientă cale de protejare față de infecție. În acest sens, au fost discutate și analizate posibilitățile existente și etapa la care s-a ajuns pe segmentul aprovizionării țării cu serul pentru imunizare.

În ajun, prim-ministrul interimar s-a întâlnit cu ambasadorul UE în Moldova, Peter Michalko. La rândul său, ambasadorul SUA Dereck Hogan a avut pe 1 aprilie o întrevedere cu președinta țării Maia Sandu.

În seara de 1 aprilie, premierul interimar a anunțat noile restricții în contextul stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: