Concertele LP și Okean Elzy se amână. Vânzarea biletelor a fost suspendată și pentru festivalul Balkan Nights
Full Article 2 minutes read

Concertele LP și Okean Elzy se amână. Vânzarea biletelor a fost suspendată și pentru festivalul Balkan Nights

Concertele LP (Laura Pergolizzi) și Okean Elzy, precum și festivalul Balkan Nights, cu participarea orchestrei Tharmis și Goran Bregovic, au fost amânate. Decizia a fost anunțată de organizatori, care au menționat că, deși erau gata să își asume cheltuielile pentru testarea participanților nevaccinați, evenimentele respective nu se pot desfășura în condițiile actuale.

„Am fost gata să cumpărăm teste din contul nostru, pentru a oferi tuturor accesul la eveniment. Dar, în ciuda îndeplinirii tuturor instrucțiunilor dictate de situația epidemiologică din republică, în prezent, a devenit imposibil să organizăm concerte la datele anunțate anterior. Speram sincer să demonstrăm că se poate „trăi ca înainte”, dar „ca înainte” este încă o perspectivă.

Prin urmare, Suhih Prod. a anunțat că vânzările de bilete pentru toate concertele din septembrie și octombrie au fost oprite: „Suntem în discuții cu artiști pentru a stabili noile date. Muzicienii continuă să rămână alături de noi și așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu publicul. Credem că situația epidemică se va stabiliza în curând și va fi posibil să se desfășoare activități sigure. Este posibil să fie o sală nouă”.

Concertul LP – Laura Pergolizzi era planificat pentru data de 28 septembrie, în parcul „La Izvor” din capitală. Trupa ucraineană Okean Elzy urma să evolueze în același loc, pe 2 octombrie.

***

Din cauza numărului mare de infecții cu coronavirus, în municipiul Chișinău este prag roșu de alertă. Potrivit celei mai recente hotărâri emise de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică, este interzisă desfășurarea în aer liber a concertelor, festivalurilor și a spectacolelor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: