Condamnat la 30 de ani de închisoare. Un bărbat din Cahul și-a împușcat fosta soție și mama acesteia
Full Article 2 minutes read

Condamnat la 30 de ani de închisoare. Un bărbat din Cahul și-a împușcat fosta soție și mama acesteia

Un bărbat de 50 de ani din Cahul s-a ales cu o pedeapsă de 30 de ani de închisoare, pentru omor și violență în familie. Sentința este definitivă, dar poate fi contestată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție. 

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, inculpatul își intimida fosta soție și deseori iniția conflicte cu aceasta. Ulterior, femeia a plecat cu traiul în apartamentul mamei sale. Potrivit procurorilor, bărbatul o telefona și amenința cu moartea, insistând să se întoarcă în apartamentul lor comun.

„La cerințele soacrei de a înceta persecutarea fiicei sale, dânsul le-a amenințat pe ambele cu răfuială fizică”, comunică procurorii.

Pe 27 noiembrie 2021, aproximativ la ora 21:00, bărbatul aflându-se în stare de ebrietate a intrat în scara blocului unde locuiau fosta soție și mama acesteia, situat în municipiul Cahul.

„După ce a așteptat o perioadă de timp până când ultimele au început a urca scara blocului, a efectuat în direcția lor câte o împușcătură dintr-o armă de vânătoare, în rezultatul cărui fapt soacra acestuia a decedat pe loc, iar fosta soție a decedat la spital”, susțin procurorii.

Procuratura Generală menționează că sentința este definitivă, dar poate fi contestată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 de zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: