Conducerea Ministerului de Interne a vizitat familiile angajaților răpuși de coronavirus (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Conducerea Ministerului de Interne a vizitat familiile angajaților răpuși de coronavirus (FOTO)

Conducerea Ministerului de Interne a vizitat familiile angajaților instituției care au fost răpuși de COVID-19 de la începutul pandemiei. Potrivit unui comunicat publicat pe 10 mai, secretarii de stat ai MAI au oferit daruri copiilor acestora și au participat la slujbele de pomenire în memoria victimelor.

Secretarii de Stat însoțiți de angajații din subdiviziuni, au fost de Paștele Blajinilor alături de familiile îndurerate ale angajaților MAI trecuți la cele veșnice. Conducătorii MAI au vizitat rudele victimelor, au oferit daruri copiilor acestora și au participat la slujbele de pomenire în memoria angajaților MAI.

„Echipa Ministerului Afacerilor Interne cu tristețe transmite sincere condoleanțe familiilor polițiștilor, salvatorilor și ale medicilor din cadrul MAI, care și-au pierdut viața în lupta cu pandemia și în alte circumstanțe. Ei au lăsat în urmă mame, soți, soții și copii. Astfel, MAI va fi mereu alături și va acorda sprijinul necesar ori de câte ori vor avea nevoie”, se arată într-un comunicat de presă.

De la începutul pandemiei, 3771 angajați ai MAI au fost infectați cu Covid-19. Dintre aceștia, 3699 sunt deja vindecați, iar 12 au decedat, dintre care 4 medici și 8 polițiști.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: