Confirmat oficial: Dinu Țurcanu a rămas temporar fără permis de conducere. Precizarea Judecătoriei Orhei
Full Article 1 minutes read

Confirmat oficial: Dinu Țurcanu a rămas temporar fără permis de conducere. Precizarea Judecătoriei Orhei

Președintelui raionului Orhei, Dinu Țurcanu, i-a fost suspendat dreptul de a conduce mijloace de transport. Decizia a fost luată pe 9 august de instanța de judecată de la Orhei. Se întâmplă după ce Țurcanu a fost depistat în stare de ebrietate la volan. Informația a fost confirmată pentru NewsMaker de către Judecatoria Orhei. 

“Prin încheierea judecătorului de instrucție din 09 august 2023 s-a admis demersul procurorului privind ridicarea provizorie a permisului de conducere față de Dinu Țurcanu, respectiv s-a dispus ridicarea provizorie a permisului de conducere pînă la finalizare urmăririi penale”, a precizat Judecatoria Orhei pentru NewsMaker.

Amintim că pe 7 august, Inspectoratul General al Poliției a anunțat într-un comunicat de presă că un președinte de raion a fost depistat în stare de ebrietate la volan. Acesta avea o cantitate de 0,53 mg/l alcool în sânge.

Potrivit surselor NM, unul dintre șoferii vizați este Dinu Țurcanu, vicepreședintele ex-Partidului „ȘOR”, declarat neconstituțional.

Țurcanu, care deține funcția de vicepreședinte al ex-Partidului „ȘOR”, nu a confirmat, dar nici nu a negat informația. Nici formațiunea nu a comentat informațiile din presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: