Corpul unei fetițe din Anenii Noi, căutat de trei zile în apele Nistrului (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Corpul unei fetițe din Anenii Noi, căutat de trei zile în apele Nistrului (VIDEO)

Scafandrierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) continuă și pe 25 februarie lucrările de căutare subacvatică a cadavrului adolescentei de 13 ani, originare din localitatea Speia, raionul Anenii Noi, care s-ar fi înecat în râul Nistru. Timp de două zile angajații IGSU au lucrat intens pentru a recupera de sub apă corpul neînsuflețit, însă fără rezultat.

În cadrul căutărilor au fost antrenați scafandrierii Direcției regionale căutare salvare nr. 1 din municipiul Chișinău. Din cauza vizibilității reduse a bazinului acvatic, dar și a condițiilor dificile pe timp de iarnă, salvatorii au fost nevoiți să depună eforturi considerabile pentru realizarea misiunii.

Lucrările subacvatice au fost efectuate la adâncimea de 12 metri pe o suprafață de 150 mii metri pătrați. Acțiunile au fost suspendate pe parcursul nopții, iar începând cu dimineața zilei 25 februarie au fost reluate.

Potrivit informației IGSU, minora s-ar fi înecat pe 23 februarie în timp ce se afla pe gheața subțirea a râului Nistru, din apropierea satului Speia. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: