CSE a prelungit autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică din Rîbnița (DOC)
Full Article 40 second read

CSE a prelungit autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică din Rîbnița (DOC)

Autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică de la Rîbniţa a fost prelungită cu încă o lună. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) pe 30 septembrie curent. 

Astfel, autorizația emisă Uzinei a fost prelungită până la 31 octombrie 2022.

Uzina metalurgică de la Rîbnița este unul dintre principalii finanțatori ai bugetului regiunii separatiste din stânga Nistrului. Potrivit unui raport al pretinsului minister al dezvoltării economice de la Tiraspol, la sfârșitul anului trecut, vânzările uzinei au fost de peste 400 milioane de dolari. Ceea ce reprezintă jumătate din cifra totală a exporturilor regiunii transnistrene, notează TVR Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: