„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta”. Maia Sandu refuză dezbaterile publice cu Igor Dodon?
Full Article 2 minutes read

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta”. Maia Sandu refuză dezbaterile publice cu Igor Dodon?

Maia Sandu nu va participa la dezbateri publice cu Igor Dodon. Candidata PAS la alegerile prezidențiale a făcut anunțul pe 9 noiembrie. Aceasta a menționat că Igor Dodon trebuie să participe la dezbateri doar cu procurorii. 

„Cetățenii vor răspunsuri concrete, soluții reale, nu mizerii turnate la televiziuni, în ziare și la conferințe de presă. Am insistat să avem o dezbatere publică în fața oamenilor pe subiecte de interes național, probleme economice, depășirea crizei sanitare, combaterea corupției și a sărăciei, dar ori de câte ori este chemat să discute probleme serioase, Igor Dodon nu face altceva decât să mai arunce trei minciuni într-o propoziție. Ori de câte ori este întrebat cu ce s-a ocupat în ultimii 4 ani, el lansează falsuri ca să sperie lumea. (…) Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii – despre actele de corupție, schemele în care este implicat, trădare de țară, furturile și vestitul „kuliok””, a declarat Maia Sandu.

NM a solicitat mai multe explicații de la purtătoarea de cuvînt a Maiei Sandu, însă deocamdată, nu am primit un răspuns.

Amintim că, pe 4 noiembrie, Maia Sandu a anunțat că acceptă propunerea lui Igor Dodon de a participa la o dezbatere publică. Aceasta urma să se desfășoare miercuri, 11 noiembrie, la ora 19:00.

***

Anterior, Maia Sandu l-a chemat în mod repetat pe Igor Dodon la dezbateri publice. Acesta a declarat, însă, că nu va participa la dezbateri în primul tur de scrutin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: