„Singura dezbatere la care trebuie să meargă Igor Dodon este cu procurorii”. Maia Sandu a răspuns invitației contracandidatului său
Full Article 2 minutes read

„Singura dezbatere la care trebuie să meargă Igor Dodon este cu procurorii”. Maia Sandu a răspuns invitației contracandidatului său

Maia Sandu a acceptat propunerea lui Igor Dodon, de a participa la o dezbatere publică. Aceasta ar urma să se desfășoare într-un loc neutru. Declarația a fost făcută într-un briefing din 4 noiembrie.

„Singura dezbatere la care trebuie să meargă Igor Dodon este cea cu procurorii. Dar din respect pentru cetățeni, voi merge la o dezbatere pe teren neutru. Detaliile vor fi stabilite de staff-uri și anunțate”, a declarat Maia Sandu.

Reacția vine după ce staff-ul candidatului independent, Igor Dodon, a lansat astăzi o propunere către candidatul PAS, Maia Sandu, de a organiza două dezbateri mari pe teren neutru, printre care una la televiziunea publică, iar cea de-a doua la Academia de Studii Economice din Moldova.

„Propunem ca o dezbatere să aibă loc la televiziunea publică, radiodifuzor cu acoperire națională. Însă, pentru a da posibilitatea și posturilor tv private să participe la o dezbatere, propunem organizarea celei de-a doua dezbatere pe un teren neutru, de exemplu Academia de Studii Economice din Moldova”, se arată în comunicatul emis de staff.

Conform surse citate, dezbaterile ar putea fi moderate de doi analiști independenți.

***

Anterior, Maia Sandu l-a chemat în mod repetat pe Igor Dodon la dezbateri publice. Acesta a declarat, însă, că nu va participa la dezbateri în primul tur de scrutin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: