Cum va fi vremea de Paște în Moldova? Prognoza meteorologilor pentru săptămâna viitoare 
Full Article 2 minutes read

Cum va fi vremea de Paște în Moldova? Prognoza meteorologilor pentru săptămâna viitoare 

În perioada 29 aprilie – 5 mai, în Republica Moldova vom avea maxime de până la +22°C. În unele zile va ploua. Pe 5 mai, când va fi marcat Paștele ortodox, în centrul țării vor fi maxime de până la +18°C, în partea de nord – până la +15°C și la sud – până la +20°C. În sudul țării, pe 5 mai, va ploua. 

În perioada 29 aprilie – 5 mai, în centrul țării maximele vor oscila între +16°C și +20°C, minimele între +8°C și +9°C. Pe 5 mai, când va fi marcat Paștele ortodox vor fi maxime de până la +18°C și minime de până la +9°C. Marți, vineri, sâmbătă și duminică cerul va fi noros. Miercuri și joi, pe 1 și 2 mai, va ploua.

În partea de nord a țării, săptămâna viitoare, maximele vor oscila între +13°C și +17°C, iar minimele între +5°C și +6°C. Pe 5 mai vor fi maxime de până la +15°C și minime de până la +6°C. Marți, vineri, sâmbătă și duminică cerul va fi noros, iar miercuri și joi va ploua.

În sudul țării, în perioada 29 aprilie – 5 mai, maximele vor oscila între +18°C și +22°C, minimele între +10°C și +11°C. Pe 5 mai vor fi maxime de până la +20°C și minime de până la +11°C. Marți cerul va fi noros. În zilele de miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică sunt așteptate ploi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: