Cum va fi vremea de Revelion și în primele zile ale anului 2023
Full Article 30 second read

Cum va fi vremea de Revelion și în primele zile ale anului 2023

Pentru Revelion și începutul anului viitor meteorologii anunță vreme bună cu regimul termic ca de primăvară timpurie. Cerul va fi predominat de soare, însă, noaptea și dimineața se prevăd condiţii de ceață. Vântul va sufla predominant slab.

Regimul termic prezintă o ușoară creștere, astfel temperatura minimă a aerului din ultima noapte a acestui an va fi cuprinsă între -3..+2ºC, în începutul anului nou între 0..+5ºC.

Respectiv și maximele zilei vor crește de la +5..+10ºC până la +8..+13ºC.

În zilele următoare timpul se va menține constant.

Cum va fi vremea de Revelion și în primele zile ale anului 2023


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: