Cumnatul lui Dodon, cel care a încercat să înghită o recipisă, rămâne în continuare la Penitenciarul 13
Full Article 1 minutes read

Cumnatul lui Dodon, cel care a încercat să înghită o recipisă, rămâne în continuare la Penitenciarul 13

Petru Merineanu, cumnatul fostului președinte, Igor Dodon, cel care a încercat să înghită o recipisă, care ar fi o probă importantă în dosarul pentru îmbogățire ilicită, va mai sta încă 20 de zile în arest în Penitenciarul nr. 13. Decizia a fost luată vineri, 19 august, de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana. 

Amintim că pe 24 mai, Procuratura Generală a anunțat că pe numele lui Igor Dodon a fost deschis un dosar de corupere pasivă, îmbogățire ilegală, trădare de patrie și acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală. Investigația ține de o înregistrare video în care Dodon a primit o sacoșă de la Vladimir Plahotniuc.

În dosarul „Kuliok” este vizat și fratele Galinei Dodon, Petru Merineanu, care a fost plasat în arest în Penitenciarul nr. 13. El are statut de complice în dosarul în care Igor Dodon este cercetat pentru îmbogățire ilicită. Pe parcursul zilei de 24 mai, au fost efectuate 10 percheziții în imobile și în 3 automobile pe cauza sus menționată. Atunci procurii au spus că una dintre persoane a încercat să distrugă probele prin înghițire.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: