Cursa Birmingham – București, direcționată de urgență la Praga, după ce în avion s-a născut un băiețel
Full Article 1 minutes read

Cursa Birmingham – București, direcționată de urgență la Praga, după ce în avion s-a născut un băiețel

Un avion care efectua cursa Birmingham (Anglia) – București a aterizat de urgență la Praga, după ce la bord s-a născut un băiețel. Evenimentul a avut loc pe 30 decembrie. 

Informația a fost făcută publică de către directorul aeroportului internațional „Vaclav Havel”, Jiří Pos. Acesta a publicat pe Twitter o fotografie cu o barză care duce un copil și a precizat că atât mama, cât și bebelușul se simt bine.

Potrivit presei locale, băiețelul a venit pe lume cu o greutate de 2,75 kg și lungimea de 47 de cm. Mama acestuia este originară din România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: