De 1 iunie, salvatorii din Căușeni au vizitat doi copii pe care i-au ajutat să vină pe lume în siguranță (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

De 1 iunie, salvatorii din Căușeni au vizitat doi copii pe care i-au ajutat să vină pe lume în siguranță (VIDEO)

De Ziua Internațională a Copiilor, salvatorii din Căușeni au vizitat două familii care au fost ajutate să aducă pe lume copii în condiții ieșite din comun. Micuții au primit cadouri.

Primul copil vizitat de salvatori este un băiat de 4 ani din localitatea Tocuz, raionul Căușeni. Acesta a apărut pe lume în primăvara anului 2017, după ce echipele de intervenție a pompierilor au reușit să deblocheze ambulanța în care se afla mama acestuia. Din cauza troienelor, mijlocul de transport s-a împotmolit pe traseu. La scurt timp după ce salvatorii au transportat femeia la spital, aceasta a dat naștere unui băiat perfect sănătos.

Un caz similar a avut loc în iarna anului 2021 în localitatea Olănești, raionul Ștefan Vodă. Pompierii au reușit să deblocheze din nămeți mijlocul de transport în care se afla o familie care se grăbea la maternitate pentru a aduce pe lume o fetiță. Din fericire, angajații IGSU au reușit să efectueze cu succes misiunea, iar la scurt timp copilul a venit pe lume.

De ziua copiilor, micuții au fost vizitați de echipele salvatorilor care i-au ajutat să apară pe lume și au primit daruri și dulciuri.

Ar putea fi o imagine cu copil, stând în picioare şi în aer liber

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: