Decese, case distruse, mașini avariate… Orașul Zaporojie, atacat cu rachete noaptea trecută
Full Article 50 second read

Decese, case distruse, mașini avariate… Orașul Zaporojie, atacat cu rachete noaptea trecută

Secretarul Consiliului Local Zaporojie Anatolii Kurtev susține că 17 persoane au decedat în urma atacului masiv asupra orașului. La rândul său, guvernatorul ucrainean din Zaporojie, Aleksandr Staruh, raportează despre 12 morți, iar alte 49 de persoane aflându-se pe patul de spital. 

Ca urmare a atacului cu rachete de noaptea trecută asupra orașului Zaporojie, au fost avariate mai multe clădiri precum și străzi din sectorul privat al orașului. Kurtev a menționat că 5 case particulare au fost distruse și aproximativ 40 au fost avariate. La fel, el a comunicat despre 17 morți în regiune.

La rândul său guvernatorul ucrainean din Zaporojie, Aleksandr Staruh, raportează despre 12 persoane decedate.

Guvernatorul a precizat că spre Zaporojie au fost redirecționate 12 rachete. Majoritatea au lovit casele cu mai multe etaje. O clădire cu 9 etaje, potrivit lui Staruh, a fost parțial distrusă. Totodată au fost avariate 20 de mașini.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: