Decese, case distruse, mașini avariate… Orașul Zaporojie, atacat cu rachete noaptea trecută
Full Article 50 second read

Decese, case distruse, mașini avariate… Orașul Zaporojie, atacat cu rachete noaptea trecută

Secretarul Consiliului Local Zaporojie Anatolii Kurtev susține că 17 persoane au decedat în urma atacului masiv asupra orașului. La rândul său, guvernatorul ucrainean din Zaporojie, Aleksandr Staruh, raportează despre 12 morți, iar alte 49 de persoane aflându-se pe patul de spital. 

Ca urmare a atacului cu rachete de noaptea trecută asupra orașului Zaporojie, au fost avariate mai multe clădiri precum și străzi din sectorul privat al orașului. Kurtev a menționat că 5 case particulare au fost distruse și aproximativ 40 au fost avariate. La fel, el a comunicat despre 17 morți în regiune.

La rândul său guvernatorul ucrainean din Zaporojie, Aleksandr Staruh, raportează despre 12 persoane decedate.

Guvernatorul a precizat că spre Zaporojie au fost redirecționate 12 rachete. Majoritatea au lovit casele cu mai multe etaje. O clădire cu 9 etaje, potrivit lui Staruh, a fost parțial distrusă. Totodată au fost avariate 20 de mașini.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: