Demers către Procuratura Generală, CNA și Agenția Proprietăți Publice. Alexandru Slusari a solicitat informații despre privatizarea hotelului „Codru”
Full Article 50 second read

Demers către Procuratura Generală, CNA și Agenția Proprietăți Publice. Alexandru Slusari a solicitat informații despre privatizarea hotelului „Codru”

Vicepreședintele parlamentului, Alexandru Slusari a expediat un demers în adresa Procuraturii Generale, a Centrului Național Anticorupție și a Agenției Proprietăți Publice, în care solicită informații privind privatizarea Complexului Hotelier „Codru”. Despre acest lucru, Slusari a anunțat pe pagina sa de Facebook, astăzi, 28 ianuarie. 

Astfel, Slusari a solicitat Procuraturii Generale și Centrului Național Anticorupție, să-i comunice dacă „din 2010 până la etapa actuală a fost sau nu investigat sau/și pornit dosar pe marginea acestui caz. Dacă a existat dosar, solicităm informații despre mersul și finalitatea anchetei”.

În cazul în care nu a fost pornită o urmărirea penală pe acest marginea acestui caz, vicepreședintele parlamentului a solicitat explicații de ce nu a fost supus investigațiilor cazul respectiv.

De asemenea, Slusari a expediat un demers în adresa Agenției Servicii Publice, în care solicită informații despre componența Comisie de concurs pentru privatizarea Î.S „Complexul Hotelier Codru”.

Hotărârea Curții de Conturi nr. 51 din 02.07.2010. Concluzie: Privatizarea prin concurs comercial a Î.S. “Complexul…

Geplaatst door Alexandr Slusari op Dinsdag 28 januari 2020

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: